facebook_pixel

Vivobarefoot

PALJASJALKAKENGÄT

 

 

MITEN PIDETÄÄN JALKATERÄT FOOTBICCAUKSEN LISÄKSI KUNNOSSA?

Ratkaisu on kävely paljainjaloin. Paljain jaloin liikumme luonnollisesti ja aktivoimme jokaisella askeleella jalkateriemme lukuisia pieniä lihaksia, jänteitä, nivelsiteitä ja hermopäätteitä.

Paljainjaloin jalkasi hengittävät, tuntevat ja aistivat alustan, jolla liikut. Kun alat liikkumaan enemmän paljainjaloin, niin saatat yllätyksesi huomata myös muutoksia ryhdissä ja keskivartalon lihaksissa.

Eihän paljainjaloin kävely ole käytännössä mitenkään mahdollista?

Nyt en tarkoita sitä, että sinun tulee heittää kengät ja sukat pois ja lähteä tallustelemaan paljain jaloin kelistä ja kävelyalustasta välittämättä.

Tarkoitan tässä kohtaa sitä, että nyt on hyvä aika ottaa käyttöön paljasjalkakengät. VIVOBAREFOOT -paljasjalkakengät on tehty antamaan sinulle mahdollisimman luonnollinen paljasjalkakokemus unohtamatta kengän tarjoamaa suojaa.

Kenkäteollisuuden viimeisten vuosikymmenten aikana markkinoimat tuetut, vaimennetut ja kantakorotetut kengät passivoittavat jalkaterääsi heti siitä hetkestä lähtien, kun sujautat kengät jalkaasi.

Vaimennettu kenkä ohjaa meitä kanta-askeltamiseen. Voimakas kanta-askellus ja kannalla seisominen rikkovat luonnollista toimintamekanismia ja tästä syystä nilkkanivel onkin monella meistä lukossa.

Lukkiutunut nilkkanivel estää taas jalkaterän luonollisen toiminnan, mikä johtaa jalkaterän erilaisiin kiputiloihin ja toimintahäiriöihin. Tällaisessa tilanteessa jalkaterä ja pohje eivät pääse toimimaan kuten luontoäiti on alunperin tarkoittanut.

Tutustu ja hanki itsellesi Vivobarefoot -paljasjalkakengät

Primus LITE Neon Red L (Naisten malli)

Primus LITE All black M (miesten malli)