facebook_pixel

Neljä askelta

Jalkaterien ja alaraajojen täydelliseen hyvinvointiin

Tiedostaminen - Askel- ja alaraaja-analyysi

Askel- ja alaraaja-analyysin avulla saadaan tarkka kuva jalkaterien ja askelluksen kunnosta. Analyysissä jalan ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti suorittaa ensin alaraajatutkimuksen, jolla testataan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkistetaan nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima sekä alaraajojen ja selän yhteistoiminta.

Missä voit käydä teettämässä askel- ja alaraaja-analyysin?

 

Tilanteen akuutti korjaus - Dynaamiset yksilölliset pohjalliset

Askel- ja alaraaja-analyysin perusteella fysioterapeutti voi muotoilla sinulle yksilölliset dynaamiset pohjalliset. Pohjallisten tehtävänä on korjata jalan mahdolliset virheasennot ja auttaa sinua pääsemään virheasennosta mahdollisesti johtuvista kiputiloista.

Lue lisää Footbic-kuntoutuspohjallisista. 

Kuntoutus - Footbic

Footbic on äärimmäisen tehokas, kahdella pehmeällä Footbic-pallolla tehtävä jalkaterien kuntoutusohjelma. Footbic -kuntoutuksen tavoitteena on vahvistaa jalkaterien lihaksia siten, että jalkaterä kykenee pitämään oikean asennon yllä myös ilman yksilöllisiä pohjallisia.

Eli kun kävelet ulkona paljainjaloin tai sisällä ilman pohjallisilla varusteltuja kenkiä, niin jalkaterä ei palaa alkuperäiseen virheasentoonsa.

Kuntoutusohjelmista saatavilla on tällä hetkellä Footbic | PERUS. Footbic | JATKO julkaistaan lähiaikoina.

Footbic | PERUS

  • Kesto: 12 viikkoa
  • Harjoituskertojen määrä: 36 kpl
  • Liikevideoita: 11 kpl

Tilaa oma kuntoutusohjelmasi täältä

 

Vaivaton kuntoutus - Oikeanlaiset kengät

Sen jälkeen kun olemme korjanneet jalan virheasennot ja vahvistaneet jalkateriä Footbiccaamalla, astuvat kuvaan oikeanlaiset kengät.

Suosittelemme kaikille paljasjalkakenkiä ja erityisesti joko Ballop tai Vivobarefoot merkkisiä kenkiä.

Footbicillä pistetään jalkaterä ja koko keho töihin. Oikeanlaisilla kengillä taas askellat biomekaanisesti oikein ja vahvistat jalkaterän pieniä lihaksia myös kävellessäsi.

Tutustu kenkiin tarkemmin täällä

 

 

Tutustu Footbic-harjoitteisiin

maksutta klikkaamalla oikealla olevaa painiketta