facebook_pixel

Footbic | KOULUTUKSET

Mistä on kyse?

FOOTBIC-KOULUTUKSET

Syksy 2019

Tule kouluttautumaan ja oppimaan lisää jalkaterän toiminnasta ja jalkaterän toimivuuden merkityksestä kehon liikkeelle!

Koulutukset starttasivat syyskuussa ja jatkuvat ympäri Suomea järjestettävillä uudella kaksipäiväisellä koulutuskokonaisuudella. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu!

Footbic-symposium

TERVEET JALAT

Tervetuloa historian ensimmäiseen Footbic-symposiumiin! Symposiumin teemana on Terveet jalat ja se järjestetään Martintalossa Vantaalla 2.11.2019. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu symposiumiin nettilomakkeella täällä. Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti!

Symposiumissa saamme kuulla alan asiantuntijoiden luentoja ja footbicata. Luennoitsijoina ovat muun muassa Pekka Anttila (tutkintovastaava, lehtori / Metropolia), jonka opastuksella tutustumme kuntoutettaviin jalkaterävaivoihin. Martti Kokki (työterveyslääkäri / Terveystalo) kertoo, kuinka diabetes-jalkoja voi kuntouttaa Footbicillä.

Feelmaxin toimitusjohtaja Kare Tikka kertoo, kuinka voimme kenkävalinnoilla, eritoten paljasjalkakenkien käytöllä, edesauttaa jalkojemme terveyttä. Atte Kärnä, Footbic-menetelmän kehittäjä, avaa Footbicin tulevaisuudesta: uusista tuotteista ja harjoitusohjelmista. Aten lisäksi Footbicin omasta väestä mukana ovat Tuula Schoultz ja Mari Sainio.

Aika: 2.11.2019 klo 9.00–16.00
Paikka: Martintalo, Jaakonkatu 2, Vantaa
Ilmoittautuminen ja hinta: Maksuton! Ilmoittaudu symposiumiin nettilomakkeella täällä. Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa kouluttautumaan, tapaamaan kollegoita ja inspiroitumaan!

Tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


 

UUSI KAKSIPÄIVÄINEN KOULUTUS!

 

Footbic®:
Ryhmäliikunta & yksilöohjaus ja analyysi

Uusi kaksipäiväinen koulutus, joka koostuu kahdesta toisiaan erinomaisesti täydentävästä koulutuksesta: Footbic® – ryhmäliikunta ja Footbic® – yksilöohjaus ja analyysi. Koulutus on suunnattu liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille: fysioterapeutit, pilates- ja joogaohjaajat, personal trainerit, liikunnanohjaajat ja niin edelleen.

 

Footbic® – ryhmäliikunta

Ohjaajakoulutus

Footbic-ohjaajakoulutuksessa opit perusteet jalkaterän anatomiasta ja toiminnasta. Anatomian lisäksi päivän aikana perehdyt noin kolmeenkymmeneen Footbic-perusharjoitteiseen käyttäen Footbic Basic -palloja. Harjoitteet sisältävät jalkaterien lämmittelyliikkeitä, lihaksia vahvistavia, venyttäviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita. Jokainen harjoite harjoitellaan tarkasti, jotta osaat koulutuksen jälkeen sekä harjoitella itse että ohjata liikkeitä asiakkaillesi. Koulutukseen sisältyy myös Footbic-ryhmäliikuntatunti.

Koulutuksesta saat mukaan eripituisia Footbic-ryhmäliikuntatuntiohjelmia, joita voit hyödyntää omien tuntiesi suunnittelussa. Koulutuksen jälkeen voit ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja Footbic-harjoitteita yksilöasiakkaille omana kokonaisuutenaan tai osana jotain toista liikuntatuntia.

Koulutuksen käytyäsi ja Footbic-ohjaajasopimuksen allekirjoitettuasi sinulla on oikeus ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja käyttää Footbic-logoa. Koulutuspäivänä sinun on mahdollista myös hankkia Footbic-palloja erikoishintaan ryhmäliikuntatunteja varten. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi ryhtyä Footbic-tuotteiden jälleenmyyjäksi.

Koulutuksen kesto: 7 tuntia sisältäen ruokatauon.

Hinta: 289 € (sis. alv 24 %)
Koulutuksen hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali, Footbic tutuksi -harjoitusohjelma (kaksi Basic-palloa ja ohjevihko, arvo 49,90 €), Footbic-varvaskuminauha (arvo 15,90) ja yhden vuoden Footbic-ohjaajalisenssi (arvo 150 €).

Ilmoittaudu koulutukseen nettilomakkeella täällä.

Footbic – yksilöohjaus ja analyysi

Koulutuksessa opit muun muassa tyypillisimmät jalkamallit ja millainen askel tukee kehon hyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia jalkaterätyyppejä; miten pystyt tulkitsemaan niitä ja kuinka jalka toimii liikkeen aikana. Koulutuksessa opit harjoitteita Footbic Basic-pallolla ja patentoidulla Pro-terapiapallolla.

Koulutuksessa hyödynnetään Footbic-ohjaajakoulutuksessa saatuja oppeja ja perehdytään lisää jalkaterän anatomiaan. Koulutuksessa opit Footbic-palloilla tehtäviä jalkaterää kuntouttavia harjoitteita, jotka vahvistavat ja venyttävät jalkaterän lihaksia sekä lisäävät jalan nivelten liikkuvuutta.

Suosittelemme osallistumista molempiin koulutuksiin. Yksilöasiakkaita vastaanottavat fysioterapeutit ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat tarpeen mukaan osallistua vain Footbic – yksilöohjaus ja analyysi -koulutukseen.

Funtional Foot Map

Footbic-harjoitteiden lisäksi koulutuksessa perehdytään Lee Saxbyn kehittämään Functional Foot Map -menetelmään, jonka avulla on helppoa tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana. Koulutuksessa opit käyttämään Functional Foot Map -skanneria sekä tulkitsemaan jalkaterän kuvia askelluksessa. Askelkuvista opit muun muassa tulkitsemaan, miten paino jakautuu askeltaessa, ja onko jalka mahdollisesti supinoiva tai pronatoiva. Oppiminen on käytännönläheistä, sillä koulutuksessa osallistujat skannaavat ja tulkitsevat toistensa jalkaterät.

Koulutuspäivän lopuksi Functional Foot Map -askelanalyysin pohjalta suunnitellaan askeleen korjaamiseen sopivat Footbic-harjoitteet.

Koulutuksen kesto: 7 tuntia sisältäen ruokatauon.

Hinta: 289 € (sis. alv 24 %)
Hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali, Footbic tutuksi -harjoitusohjelma (kaksi Basic-palloa ja ohjevihko, arvo 49,90 €), Footbic Pro -paketti (2 Pro-terapiapalloa ja ohjevihkoarvo, 89,90 €), kaksi varpaidenerottajaa (arvo 19,90 €), jalkateräkuminauha (arvo 9,90) ja varvaskuminauha (arvo 15,90 €). Yksilöohjaus ja analyysiosuuteen osallistuville, joilla ei ole voimassa olevaa Footbic-ohjaajasopimusta, hintaan sisältyy myös yhden vuoden Footbic-ohjaajalisenssi (arvo 150 €).

Ilmoittaudu koulutukseen nettilomakkeella täällä.

 


 

KOULUTUSKALENTERI

 

FOOTBIC®-KOULUTUS | ESPOO

Aika: 25.–26.10.2019, koulutuspäivien kesto klo 9.00–16.00
Paikka: ME-Fysiotiimi Oy Rummunlyöjänkatu 3, 02600 Espoo
Kouluttaja: Tuula Schoultz, fysioterapeutti, kouluttaja
Lisätietoja: Erja Kouri, erja [ at ] mefysiotiimi.fi, 050 5722333
Ilmoittaudu koulutukseen nettilomakkeella täällä.

FOOTBIC-SYMPOSIUM: TERVEET JALAT

Aika: 2.11.2019 klo 9.00–16.00
Paikka: Martintalo, Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa
Ilmoittaudu koulutukseen nettilomakkeella täällä.
Lisätietoja: sähköpostitse toimisto@footbic.com (ma-ke klo 9-16)

FOOTBIC®-KOULUTUS | VAASA

Aika: 15.–16.11.2019, koulutuspäivien kesto klo 9.00–16.00
Kouluttaja: Tuula Schoultz, fysioterapeutti, kouluttaja
Paikka: Wasamove, Meijerinkatu 9, 65100 Vaasa
Lisätietoja: Tarja Tekoniemi, 044 512 1161, tarja.tekoniemi [ at ] windowslive.com
Ilmoittaudu koulutukseen nettilomakkeella täällä.

 

FOOTBIC®-KOULUTUS |  JOENSUU

Aika: 16.–17.11.2019, koulutuspäivien kesto: pv 1 klo 11.00–18.00, pv 2  klo 9.00–16.00
Kouluttaja: Atte Kärnä, fysioterapeutti, Footbic-menetelmän kehittäjä
Paikka: Terveysliikuntakeskus Kuntokikka Oy, Nurmeksentie 4, 80100 Joensuu
Lisätietoja: Minna Matikainen 040 594 2410, minna71.matikainen [ at ] gmail.com
Ilmoittaudu koulutukseen nettilomakkeella täällä.

 


 

 

PERUUTUSEHDOT

Peruutusehdot koskevat kaikkia Footlife Oy:n koulutuksia.

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 10 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % koulutusmaksusta. Alle 48 tuntia ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista, tai ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä, perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Peruutus kurssille on aina lähetettävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen toimisto (at) footbic.com.

Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumaan koulutukseen sairauden takia, koulutusmaksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaan lääkärintodistusta vastaan. Pidätämme palautettavasta summasta toimistomaksun 25 €.

Mikäli koulutus peruutetaan järjestäjästä johtuvasta syystä, koulutusmaksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaan.

Varaamme oikeuden koulutusten sisällön, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Mikäli kurssiohjelmaan tulee koulutuksen järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta koulutukseen, palautetaan koulutusmaksu ilmoittautuneelle kokonaan.