facebook_pixel

Footbic | Perus

 

 

 

 

Footbic | PERUS

87,00 97,00 

Haluat laittaa jalkateräsi kuntoon?

Footbic |PERUS -ohjelma on suosituin kuntoutusohjelmamme. Ohjelma on suunniteltu 12 viikon mittaiseksi, aina kolme harjoitusta viikossa sisältäväksi kokonaisuukdeksi, jonka aikana jalkateräsi ja kehosi kehittyvät huimasti!

Jos sinulla on jo käytössäsi Footbic-kuntoutuspallot, niin valitse silloin alta 12 viikon kuntoutusohjelma.

Jos sinulla ei vielä ole palloja, niin valitse vaihtoehto joka sisältää myös pallot! Toimitamme tällöin sinulle lähimpään postiisi 2kpl kuntoutuspalloja sekä Footbic | TUTUKSI -opasvihon!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tutustu Footbiciin tarkemmin alla olevan YLEN Puoli seitsemän -ohjelmasta otetun videon kautta!

Lisätiedot

Kuntoutusohjelman eteneminen:

Footbic,  PERUS on 12 viikon kuntoutusohjelma, jonka aikana sinä teet ohjattuja Footbic-harjoituksia keskimäärin kolmesti viikossa.

Ohjelman hankkimisen jälkeen saat sähköpostin, jossa on ohjeet verkkovalmennusympäristöön kirjautumiseen sekä siihen miten kuntoutusohjelma etenee.

Verkkovalmennusympäristöstä löydät kaikki ohjelman aikana tehtävät liikkeet videoituina sekä koko 12 viikon harjoitusohjelman.

Kuntoutusohjelman jokaisena viikkona saat sähköpostiisi viestin, jossa on mukana kyseisen viikon harjoitusohjelma sekä pieniä vinkkejä kuntoutusohjelman onnistuneeksi läpiviemiseksi.

Me haluamme varmistaa kaikin mahdollisin keinoin, että sinä viet kuntoutusohjelman onnistuneesti läpi ja saavutat loistavia tuloksia Footbiccaamisen avulla!